Create your own banner at mybannermaker.com!



"Adakah Anda Ingin Rambut
Menjadi Hitam Dan Mengembalikan Kemudaan Anda Hanya Dalam Masa
 10 Minit Sahaja?"


Kini
Telah Ada Satu Formula Rahsia Yang Memastikan Anda Terus Lupa Kepada Uban-Uban Putih
 Yang Memalukan Dan Menjadikan Anda Tampak Muda!

Daripada:  Roslinda Yaa'cob
Tarikh:
Per:  Syampu Penghitam Rambut Pilihan Lelaki dan Wanita Masa Kini

Salam sejahtera sahabatku!


Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda?  Semuanya dek kerana UBAN.

Hai! Nama saya Roslinda. Saya adalah seorang perunding kecantikan rambut. Tugas saya adalah memberikan panduan dan khidmat kecantikan kepada individu yang menghadapi masalah rambut beruban dan yang ingin mengembalikan kemudaan.

Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

Tahukah anda?
 Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala.  Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.

Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu).  Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

Oleh kerana ramai bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya memperkenalkan BSY NONI BLACK HAIR MAGIC, satu produk yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.

Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.


Tidakkah Anda Inginkan
Rambut Sebegini?




wow...


mmm...geramnya...

atau....macam Brother ni...




KINI...Muncullah Satu Penemuan Yang Heboh Diperkatakan Di Dalam Media Antarabangsa...

"BSY NONI BLACK HAIR MAGIC"

Produk Terbaik Untuk Merawat Rambut Beruban, Kelemumur, Kegatalan, Keguguran Rambut, Botak & Rambut Bercabang

Di kalangan rakyat Malaysia ada yang menamakan produk ini Noni BSY, BSY Noni,Syampu Noni, Syampu Fed Noni, Syampu Herba Noni, BSY Black Hair Magic, BSY Syampu, Syampu BSY, Syampu Ajaib Noni dan macam-macam nama lagi. Walau apa pun yang mereka namakan, ianya adalah produk yang sama.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam BSY NONI BLACK HAIR MAGIC.

 
Terdiri daripada tumbuhan / herba dengan intipati semulajadi. 
          1. Ekstrak buah Noni / Mengkudu
            2. Panx Gingseng
            3. Ganoderma
            4. Lucidum                                        
            5. Asid Amino
            6. ZPT (Zinc pyrithione)
            7. Collagen


Saksikan Video Menarik Buah Noni / Mengkudu



Video - Noni / Mengkudu,
Dulu Di Hawaii...sekarang di Malaysia.

Video - Tentang Buah Noni / Mengkudu


BSY NONI BLACK HAIR MAGIC
sangat berkesan untuk menukar rambut anda menjadi hitam berkilat. Lebih hebat, ia dapat mengatasi kelemumur degil, gatal kulit kepala, memberi suplemen kepada akar rambut dan berkesan mengatasi rambut gugur.

BSY NONI BLACK HAIR MAGIC selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik untuk menggayakan rambut.

BSY NONI BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.


Apakah kelebihan dan manfaat menggunakan
BSY NONI BLACK HAIR MAGIC?


Ekstrak tumbuhan/herba semulajadi tanpa bahan kimia bahaya.Telah diuji di makmal.

Mudah digunakan.  Hanya dengan cucian syampu.  Boleh digunakan tanpa perlu ke salon.

Tahan lama dan tidak pudar sehingga pertumbuhan rambut baru.

Jimat masa.  Dapat digunakan di mana jua.  (Syampu mudah dibawa dan memberi kesan dalam 10 minit sahaja).

Menghalang keguguran rambut. 
Memulihkan kehitaman rambut.
Menyuburkan rambut. 
Mengurangkan kelemumur.
Membekalkan nutrien bagi membantu pertumbuhan rambut. 

Syampu Time...

Jom Tengok Bagaimana Cara Guna
Syampu Ini Dan Hasilnya...


Langkah 1.



Masukkan Syampu di dalam bekas atau mangkuk dan kacau hingga sebati. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.

Pakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali).

Langkah 2.

Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 5-10 minit.

Langkah 3.

Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih. 

Langkah 4.

Sikat rambut seperti biasa.  Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.

Langkah 5.

Bagi rambut yang panjang, anda perlu lebih teliti.  Ikut cara yang ditunjukkan di dalam gambar dan ulangi Langkah 1-4 seperti di atas.

Senang! Senang! Senang! 

Boleh Lakukan Sendiri!

Cuma 5 Minit Untuk Bersyampu...
Tunggu 5 Minit...Kemudian Basuh...

10 Minit Aje Untuk Rambut Hitam Menawan!!!

Ciri-ciri kehebatan BSY NONI BLACK HAIR MAGIC dan bagaimana ia bertindakbalas terhadap rambut anda?


BSY NONI BLACK HAIR MAGIC adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan. Akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu dan akar Ginseng, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia.  


BSY NONI BLACK HAIR MAGIC adalah HALAL (boleh dibawa solat) dan bukanlah sejenis dye yang menghitamkan luaran rambut sahaja sebaliknya menghitamkan rambut dari dalam dari akar ke hujungnya kerana keberkesanan akar Shouwu tersebut telah lama digunapakai oleh orang Cina untuk menjaga kehitaman dan kesuburan rambut.

MEMPUNYAI SIJIL HALAL ANTARABANGSA
Rujukan: http://www.ifanca.org/products/index.php?prodId=16958


Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut, dan tidak akan pudar warna. 6 kali lebih berkesan daripada syampu hitam rambut lain di pasaran. Hanya 10 minit, rambut terus hitam dan sihat. Ia memastikan kehitaman rambut anda terserlah dari akar ke bahagian terakhir rambut.  

DISAHKAN BEBAS DARI BAHAN MERBAHAYA OLEH BIOCHEM LABORATORIES SDN BHD


Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin dan perapi rambut. Kini anda boleh tampil dengan lebih yakin tanpa uban dan kelemumur.  


Pertanyaan Biasa Mengenai BSY NONI BLACK HAIR MAGIC.



Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?

10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam.     Jadi,pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut
hitam berkilat.



Berapa lama tahan rambut hitam tu ?

Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.



Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan
syampu ini ?

 
Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa     bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah     Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.



Adakah syampu ini seperti dye ?
  
Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan         menyelaputi seperti dye. Maka, ia sah dibawa solat.



Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas
digunakan ?

  
Tidak. Selepas mensyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.



Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai
syampu ini ?

  
Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit.     Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !



Kanak-kanak boleh pakai ?

Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.



Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?

Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu di bahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba.



Sesuaikah untuk orang yang botak?

Bagi anda yang mengalami kebotakan, gunakan Enzim Noni untuk membuka liang rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru dengan cepat dan berkesan.  Selepas itu, bolehlah menggunakan syampu BSY NONI BLACK HAIR MAGIC seperti biasa.



1 paket syampu tahan untuk berapa lama?

Bagi anda yang berambut pendek, 1 paket syampu boleh tahan sehingga 3 x cucian, di mana setiap 1 kali cucian, rambut yang bermasalah uban akan kekal hitam sehingga hampir sebulan (ia bergantung kepada pertumbuhan rambut seseorang).   Ini bermakna 1 paket syampu boleh digunakan bagi tempoh 3 bulan.  Amat menguntungkan!!!

*Lebihan syampu di dalam paket yang telah dibuka bolehlah disimpan di dalam peti sejuk bagi mengelakkannya daripada kering ataupun tercemar.


Tidakkah anda rasa anda patut memiliki BSY NONI BLACK HAIR MAGIC ini selepas mengetahui kegunaannya?

Masih ragu-ragu?
 
Lihat apa kata mereka yang telah menggunakan 

BSY NONI BLACK HAIR MAGIC ini...

Testimoni Pengguna 

Boleh caya ke syampu ni...
"Pada mulanya saya tak percaya...tak kan le syampu sekecil ini boleh menghitamkan rambut saya dalam 10 minit. Tapi...ianya sememangnya sungguh ajaib... 1 paket yang saya beli boleh bertahan lebih daripada sebulan.   Semasa memakai 1 paket, masalah kelemumur dan kegatalan di kepala saya juga hilang.  Uban saya yang tumbuh sikit2 pun dah jadi hitam...nampak muda pulak...

Bagi sesiapa yang mengalami masalah rambut gugur atau kelemumur memang patut mencuba produk ini...Memang berkesan dalam tempoh yang sangat singkat.  Saya telah menggunakan produk ini selama 6 bulan, dan Alhamdulilah anak-anak rambut mulai tumbuh. Bagi saya ia seperti rawatan rambut di salun kecantikan." 

Riduan Hamzah
Singapura

Awek tergoda tengok misai hitam berkilat ...
"Saya ni ada muda lagi dalam umur 35 tahun...tapi misai dan rambut dah tumbuh uban.  Malu nak ngorat awek...takut kata org tua gatal...tapi lepas guna Noni Black Hair Magic ni...misai dan rambut saya jadi hitam...dan berkilat pulak tu..Rambut saya sebelum ni macam rasa kesat jugak...tapi bila dah pakai syampu ni, rambut pun lebih lembut dari dulu...macam pakai perapi. Kelemumur pun mula2 pakai hilang sikit2...tapi bila saya terus guna produk ni dah hampir 5 bulan, terus hilang langsung...Seronok betul...Mulai dari hari tu saya jadi pengguna setia produk ni!"

Kesavan a/l Subramaniam
Pulau Pinang
016-4239732

Testimoni Sebelum & Selepas Guna

Ajaib! Hitam Sepenuhnya...

1 Paket@10 MINIT










     
   


**PERHATIAN: Sekiranya anda mempunyai kulit yang sensitif sila uji elergik sebelum menggunakan syampu. Uji elergik pada kulit di belakang leher.
 Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu ajaib ini.



Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan
Tanpa Soal Jawab!

Anda Akan Menerima 3 Bonus PERCUMA
E-Book Bernilai RM84.00! 




1.

"Tips Sihat Ceria"


Ebook yang menerangkan tips yang berkaitan dengan kesihatan jasmani (physical health) dan rohani (spiritual health) kita. Sesuai untuk semua peringkat umur dewasa dan boleh diamalkan secara berterusan.

Harga sebenar:  RM28







2.

"Panduan Mengurangkan Kegemukan"


Ebook ini dapat membantu mereka yang sangat memerlukan panduan bagi mengurangkan berat badan, khususnya yang mempunyai masalah kegemukan berlebihan.

Harga sebenar:  RM38


3.

"Bagaimana Membaca Pemikiran Kanak-Kanak 3 Tahun Ke Atas?"


Alam kanak-kanak ialah alam yang semua insan lalui dan alami. Biasanya ia meninggalkan kenangan manis kerana bukan kita sahaja yang tidak boleh lupa, sampaikan kedua orang tua, datuk-nenek dan jiran tetangga juga terasa ‘phobia’nya dengan kita.  Ebook ini akan menceritakan dengan lebih terperinci lagi tentang alam kanak-kanak 3 tahun ke atas.

Harga sebenar:  RM18


Tawaran Sementara Sahaja!
Harga Istimewa


RM20.00
(untuk 1 paket)
 

Kini RM50.00
(untuk 3 paket)

Jumlah Penjimatan Anda RM10.00!!!

Bertindaklah sekarang, rebutlah tawaran diskaun
 dan Jaminan 100% kepuasan yang saya berikan!

Harga Promosi Ini Hanya Sah Untuk Belian
Melalui Internet Sahaja!!!



Kaedah Penghantaran Secara Pos Laju!

Dijamin Sampai 24 jam (hari bekerja). Sabah & Sarawak 48-72 jam (hari bekerja)

KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

(untuk semua pembeli dari Sem. Malaysia)

Jadi...anda jimat lebih lagi!!

(tambahan RM4 sahaja untuk kos penghantaran
bagi pembeli dari Sabah & Sarawak)

Beli Sekarang!
3 Kaedah Bayaran. Mudah Dan Selamat.

Pilih Ikut Keselesaan Anda


#1.  Bayaran secara Bank In (Maybank2u)


 Jumlah:  RM20.00 @ RM50.00 sahaja!

 Nombor Akaun:  157410070832
 Nama:  Roslinda Binti Yaa'cob


 Nombor Akaun:  07220015887520

 Nama:  Roslinda Binti Yaa'cob


#2. Bayaran secara PayPal      

(Fee Tambahan Dikenakan)
NONI Black Hair Magic Shampoo


 #3. Bayaran secara Wang Pos / Money Order / Cek /
       Western Union


 <<< Klik di sini untuk bayaran >>>


Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut:

1.  Nama
2.  Alamat
3.  Nombor telefon
4.  Tarikh dan masa bayaran
5.  Jumlah bayaran

Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.

Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):

1.  Emel: tempahan@rawatanuban.com
2.  Telefon / SMS:  016-4174220

Terima kasih atas pembelian.

Yang benar,


Perunding Kecantikan
roslinda@rawatanuban.com

P/S: Jika anda telah membaca laman web ini hingga ke sini, bermakna anda sememangnya seorang yang prihatin tentang penampilan diri anda. BSY NONI BLACK HAIR MAGIC merupakan pilihan terbaik buat anda yang mengalami masalah uban di samping mengatasi masalah rambut yang lain. Tawaran promosi  ini terhad dan sah untuk pembelian di sini sahaja. Tiada jaminan harga ini akan kekal walaupun esok pagi! Order Sekarang

P/P/S: Jika anda jadi PENGGUNA, anda dapat melihat dan merasa perubahan kepada rambut anda. Rambut pasti kelihatan sihat, hitam berkilat dan segala permasalahan rambut anda, InsyaAllah dapat diselesaikan.  Order Sekarang
 
P/P/P/S: Jika anda berikan testimoni, anda akan diberikan PERCUMA  SATU PEK BSY NONI BLACK HAIR MAGIC (RM20.00).  Hubungi admin@rawatanuban.com. Order Sekarang
 

Tawaran Sebagai Ahli. Terhad!
Jika anda jadi AHLI, anda akan memperolehi perkara-perkara berikut:-

Dapat menggunakan syampu ajaib ini dengan HARGA JAUH LEBIH MURAH dari membeli speket dua.
UNTUNG RUNCIT yg lumayan PASTI untuk anda.
BONUS-BONUS  lain seperti bonus cycle, bonus kepimpinan dan bonus auto. Cukup lumayan. Dengan membina rangkaian, mencari 3 down line – pendapatan BOLEH melebihi 10k sebulan.
PERCUMA 1 CD yang mengandungi segala maklumat lengkap mengenai produk termasuk strategi pemasaran, sijil halal, salinan flyers bagi memudahkan anda menjalankan perniagaan dan mencari downline.
PERCUMA 5 helai FLYERS untuk diedarkan.
        

Testimoni     |     Bonus     |     Order Sekarang
Create your own banner at mybannermaker.com!